Kunci Gitar Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma

Advertisemen

Kunci Gitar Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma




Kunci Gitar Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma


[INTRO]
C G Am Em F C G

C G
bebasan nunggu mongso rendeng
Am Em
anggonku le ngenteni kowe
F C
wis ono sesasi
F G
genep dino iki..

C G
mas..yen pancen tresnoku iki
Am Em
mbok anggep ra ono gunane
F C
aku ra kuciwo
F G
lan aku ra loro..


[REFF]

C G
dek..lungaku ra keget cidro
Am Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F C
tak jaluk kowe ojo
G
ke loro-loro..

C G
mas..tresnoku mung siji kowe
Am Em
langit bumi kang dadi seksine
F C
yen neng ati ra ono
G
wong lanang liyo..

F G
kowe rasah sok mutusi
Em Am
aku ra neng endi-endi
F G C
aku lungo among golek rejeki..


[RAPP I]

C
pangapurane awakku
ra tau nyanding sliramu
G
mergo tuntutan kerjoku
nganti ora nduwe wektu
Am
wektu kanggo ngancani
ugo ngeterke
Em..
nyanyi..
F
dongakno lakuku
ngayahi kewajibanku
C
senajan abot kanggomu
nanging kuatno atimu
G
wes dadi kahanan
aku lungo adoh paran
G
ora bakal golek lan
nyanding wedokan liyan


[REFF]

C G
dek..lungaku ra keget cidro
Am Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F C
tak jaluk kowe ojo
G
ke loro-loro..

C G
mas..tresnoku mung siji kowe
Am Em
langit bumi kang dadi seksine
F C
yen neng ati ra ono
G
wong lanang liyo..


[RAPP 2]

C
ojo keloro loro
lungaku ra netes cidro
G
opo maneh ati mikir aku wes ora tresno
Am
ya mung kowe sing
tansah ono neng njero dodo
Em
ra ono tresno liyo
mergo aku tansah setyo
F
kudu percoyo
tresnoku iki mung siji kowe
C
wani sumpah mati
neng ati ra ono liyane
G
janjiku tak buktekne
ora mung ono lambe
G
tunggunen baliku
bebrayan tekan sak lawase


[REFF]

C G
dek..lungaku ra keget cidro
Am Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F C
tak jaluk kowe ojo
G
ke loro-loro..

C G
mas..tresnoku mung siji kowe
Am Em
langit bumi kang dadi seksine
F C
yen neng ati ra ono
G
wong lanang liyo..


[RAPP 3]

C
anggonku ngabari yo
mung lewat BBM-man
G
kadang sinyal angel
marai dadi penghalang
Am
ning yo kudu sabar
ora usah nggo nesunan
Em
mergo tresno kui
mestine akeh pacoban
F
sing tak jaluk kowe
ojo nganti ilang roso
C
senajan aku kerep
gawe gelo lan kuciwo
G
jembarno atimu sak
jembare laut samudro
G
kowe kudu ngerti
yen aku iki mung cah kerjo


[REFF END]

C G
mas.. yen pancen kuwi karepmu
Am Em
aku yo mung tansah biso nunggu
F C G
tak..kuatne atiku tanpo sliramu..

C G
mas..nadyan kowe lungo kerjo
Am Em
sing tak jaluk kowe tetep setyo
F C G
ojo nganti kegodho wanito liyo..


[OUTRO]

F G C
sabaro aku yo mung cah kerjo..


KUNCI GITAR ORIGINAL AKU CAH KERJO (NDX)



[INTRO]
A E F#m C#m D A E

A E
bebasan nunggu mongso rendeng
F#m C#m
anggonku le ngenteni kowe
D A
wis ono sesasi
D E
genep dino iki..

A E
mas yen pancen tresnoku iki
F#m C#m
mbok anggep ra ono gunane
D A
aku ra kuciwo
D E
lan aku ra loro..


[REFF]

A E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m C#m
langit bumi kang dadi saksine
D A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..

D E
kowe rasah sok mutusi
C#m F#m
aku ra neng endi-endi
D E A
aku lungo among golek rejeki..


[RAPP I]

A
pangapurane awakku
ra tau nyanding sliramu
E
mergo tuntutan kerjoku
nganti ora duwe wektu
F#m
wektu kanggo
ngancani ugo ngeterke
C#m
nyanyi..
D
dongakno lakuku
ngayahi kewajibanku
A
senajan abot kanggomu
nanging kuatno atimu
E
Wes dadi kahanan
aku lungo adoh paran
E
ora bakal golek lan
nyanding wedokan liyan


[REFF]

A E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m C#m
langit bumi kang dadi saksine
D A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..


[RAPP 2]

A
ojo keloro loro
lungaku ra netes cidro
E
opo maneh ati mikir
aku wes ora tresno
F#m
ya mung kowe sing tansah
ono neng njero dodo
C#m
ra ono tresno liyo
mergo aku tansah setyo
D
kudu percoyo tresnoku
iki mung siji kowe
A
wani sumpah mati
neng ati ra ono liyane
E
janjiku tak buktekne
ora mung ono lambe
E
tunggunen baliku
bebrayan tekan sak lawase


[REFF]

A E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m C#m
langit bumi kang dadi saksine
D A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..


[RAPP 3]

A
anggonku ngabari yo
mung lewat BBM-man
E
kadang sinyal angel
marai dadi penghalang
F#m
ning yo kudu sabar
ora usah nggo nesunan
C#m
mergo tresno kui
mestine akeh pacoban
D
sing tak jaluk kowe
ojo nganti ilang roso
A
senajan aku kerep
gawe gelo lan kuciwo
E
jembarno atimu sak
jembare laut samudro
E
kowe kudu ngerti yen
aku iki mung cah kerjo


[REFF END]

A E
mas.. yen pancen kuwi karepmu
F#m C#m
aku yo mung tansah biso nunggu
D A E
tak kuatne atiku tanpo sliramu..

A E
mas..nadyan kowe lungo kerjo
F#m C#m
sing tak jaluk kowe tetep setyo
D A E
ojo nganti kegodho wanito liyo..


[OUTRO]

D E A
sabaro aku yo mung cah kerjo..
Advertisemen